Wednesday, July 25, 2007

GP, mpa den tha paro, tha pao ston giatroudako tis Ellados

5 Comments:

Blogger ci said...

Επιτέλους αναγνωρίζονται οι επαναστατικές μας μέθοδοι: σήμερα πχ με 45 βαθμούς υπήρχαν νοσοκομεία που οι ασθενείς την έβγαζαν με ανεμιστήρες. Αλλά σού λέει σκληραγωγείται έτσι ο ασθενής και μετά γίνεται ανθεκτικός.

7:56 PM  
Blogger Infrared said...

toulaxiston se pairnoun sto nosokomeio.

edo sou lene, na pas ston gp sou. ma o gps mou exei rantevou tin epomeni bdomada, ponao, pethaino. den peirazei na antexeis, na pas se mia bdomada na se dei o gp sou kai afou diagnosei ti exeis tha mas kleisei ena rantevou se kana 2 bdomades na ertheis na se doume

8:04 PM  
Blogger lazopolis said...

Εκεί είναι καλά. Εδώ σου λένε, βεβαίως αγαπητέ μου, περάστε στο emergency room, πορτοκαλαδίτσα; Τί πρόβλημα έχουμε; Πονάει το κεφάλι της μικρής και έχει πυρετό;; Πρέπει οπωσδήποτε να αποκλείσουμε την περίπτωση μηνηγγίτιδας. Θα χρειαστούμε αμέσως υγρό από την σπονδυλική στήλη, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, μην ανυσηχείτε... μια ώρα αργότερα αποδεικνύεται οτι η μικρή είναι μια χαρά, με εξαίρεση οτι την πονάει ο σβέρκος της και, τώρα, και η μέση.

Λογαριασμός = $ 10.000

Χάου αμπάουτ δάτ;;

7:36 AM  
Blogger Infrared said...

file tora meta apo ayto ti na po, me apostomoses!
gia ayto mallon tous exoun thesi 37.

8:34 AM  
Blogger ci said...

Τελικά δικαίως είμαστε τόσο τοπ!
Χωρίς πλάκα, με τα επείγοντα είχα 4 αρκετά σοβαρές εμπειρίες και έχω να λέω και για την αντιμετώπιση και για την δουλειά που κάνανε.
Οκ μόνη εξαίρεση ότι την μια φορά ψιλομπλέξαμε ώσπου να βρεθεί ασθενοφόρο, που είναι και από τα μεγάλα προβλήματα εδώ. Το άλλο είναι ότι και να βρεθεί υπάρχουν γαϊδούρια που δεν ανοίγουν δρόμο να περάσει ασθενοφόρο με σειρήνα!

10:33 AM  

Post a Comment

<< Home